Om Q-Strip

Vi levererar färgborttagning av lackeringsutrustning med både kemisk och termisk teknik. I år firar vi 30 framgångsrika år.

Q-strip startades 1989 i Södra Vi, straxt utanför Vimmerby. 2000 flyttades verksamheten till Vimmerby och 2008 stod de egna lokalerna färdiga att flyttas in i.

INVESTERINGAR
Åren har kantats av målmedvetna investeringar. Redan 2004 tilldelades Q-strip Vimmerby Kommuns Miljöpris och sedan många år är verksamheten miljö- och kvalitetscertifierade enligt ISO 14001 och ISO 9001.

Kunderna finns främst inom fordonstillverkning och tyngre industri vilket ställer stora krav på samarbetet. Det innebär kontinuerlig utveckling inom kvalitet, miljö och teknik.

AUTOMATISERING
Stora delar av produktionen har automatiserats genom digitaliseringen, idag har produktionsanläggningen utvecklat flera parallella spår vilket ökar både flexibilitet och kapacitet. Q-strip har även utvecklat ett kontrollprogram som säkerställer arbetsprocesser och leveranstider.

STÄNDIG UTVECKLING
Vi bevakar den internationella marknaden och söker ständigt möjligheter till fortsatt utveckling inom miljö- och teknikområdet. Arbetsmiljön har hög prioritet för oavsett automatisering och stora investeringar är företagets medarbetare avgörande för den fortsatta utvecklingen.

Siktet är inställt på en fortsatt framgångsrik och färglös framtid.

Vår process

Många års erfarenhet och innovativ utveckling med ständiga förbättringar har successivt utvecklat vår arbetsmodell. Rationella lösningar som utvecklar effektiviteten där målet är att skapa en optimal process för dig som kund.
Vi garanterar ett perfekt resultat och snabba leveranser. Vi gör det Totalt Färglöst!